Lees hier het laatste nieuws van Mind Work Productions

Ambassadeursdag Mind Work Productions

Ambassadeursdag 2018, zowel gênant als briljant

We praise the weirdness! En dus hebben we voor wat opschudding gezorgd tijdens onze vijfde Ambassadeursdag 5 oktober. Op zowel gênante als briljante wijze – al zeggen we het zelf – hebben wij onze relaties uitgedaagd een betere versie van zichzelf te maken. In totaal waren er 12 a-typische workshops waaraan de groep van zo’n 150 exclusief genodigden konden deelnemen. Het programma duurde de hele middag. Met veel hilariteit -en soms wat gêne- dompelden zij zich onder in ‘onze’ wereld. Lees het verslag en kijk de foto’s!

Werknemers Johan Cruyff Foundation volgen uniek leertraject

De werknemers van de Johan Cruyff Foundation volgen een uniek leertraject. Een aantal maanden lang is de organisatie uitgedaagd door Mind Work Productions, een change agency uit Amsterdam dat zich specialiseert in leer- en verandertrajecten. Van een 24 uur durende kick-off in een hutje op de hei tot een heuse Inspiration Tour langs diverse indrukwekkende sprekers. Niels Meijer, directeur van de Johan Cruyff Foundation: “Ik persoonlijk, maar ook wij als organisatie, vinden het belangrijk om ruimte te bieden voor persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof er sterk in dat wanneer je dat doet, het een positieve invloed heeft op het team als geheel. Dit traject is daarom op meerdere vlakken van grote toegevoegde waarde voor ons.”

Geen dure leaseauto of bonus voor de millennial, maar tijd voor betekenis

Je wilt graag goede werknemers aantrekken en, bovenal, vasthouden. Zo makkelijk en logisch als dat klinkt, zo lastig blijkt dat in de praktijk. Je bent niet de enige partij die op zoek  is naar talent. sterker nog, er is een heuse oorlog gaande op dit gebied. En met name als je in dit speelveld actief bent voor een grote corporate of multinational, lijk je aan het kortste eind te trekken.

Nederlands concept wint internationale L&D innovatie award KPMG

Een Nederlands concept op het gebied van learning and development heeft een innovatie award van KPMG gewonnen. De unieke aanpak van Mind Work Productions, waarbij net afgestudeerden kennis maken met het werkende leven, gooide internationaal hoge ogen. De Amsterdamse Change Agency werd door KPMG in Portugal uitgeroepen tot winnaar van de 2018 Heads of L&D Workshop Innovation Award.